Web Analytics Made Easy - Statcounter

امام جمعه شوش در پی مشکلات بوجود آمده در خصوص عدم پرداخت حقوق کارگران شرکت نیشکر هفت تپه، تمام قد از آن‌ها دفاع و اعلام کرد که تا احقاق حقوق کارگران در کنار آن‌ها قرار خواهد گرفت.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو؛ حجت الاسلام مهدی علیزاده امام جمعه شوش با اشاره به مشکلات رخ داده برای کارگران شرکت کشت و صنعت نیشکر هفت‌تپه از حق و حقوق آن‌ها تمام قد دفاع کرد و از مسئولان اجرایی قضایی و اجرایی کشور خواست که برای احقاق آن‌ها به میدان بیایند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی با بیان این‌که کارخانه نیشکر هفت تپه بیش از 6 هزار کارگر دارد، تصریح کرد: متاسفانه این شرکت در سه سال پیش به ثمن بخس فروخته شد و کسی که مدیریت این شرکت را برعهده گرفت به کارگران اجحاف زیادی کرد به گونه ای که تا چهار ماه از حقوق اولیه کارگری برخوردار نبودند، این در حالی است که مردم در وضعیت بسیار سخت اقتصادی قرار دارند و به سختی امورات روزمره خود را می گذارنند.

 

امام جمعه شوش با گلایه شدید در خصوص مشکلات پیش آمده در این منطقه، از مسئولان این سئوال را مطرح کرد: آیا شما حاضرید چهار ماه بدون حقوق زندگی خود را بگذارنید؟ چگونه اجازه می دهید برخی اینگونه به کارگران بی دفاع ظلم کنند و شما سکوت کنید. دفتر امام جمعه تمام قد از حق و حقوق پایمال شده کارگران نیشکر هفت تپه دفاع خواهد کرد و تا زمان تحقق این حق پای وعده خود ایستاده است.

 

وی با بیان اینکه بیش از 6 هزار خانواده شرکت هفت تپه در مضیقه مالی و معیشتی قرار دارند، تصریح کرد: مسئولان وظیفه دارند از کارگران این شرکت دفاع کنند و نگذارند بیش از این به حقوق آن ها ظلم شود. متاسفانه گاهی شاهد هستیم که برخی از کارگران این شرکت حتی برای 200 هزار تومان هزینه درمان در تنگنا قرار دارند و نمی توانند همسر خود را برای درمان به بیمارستان ببرند، این ظلم ها در حق این مردم جایز نیست.

 

حجت‌الاسلام علیزاده یادآور شد: مشکل عدم پرداخت حقوق کارگران کشت و صنعت نیشکر هفت تپه مربوط به یک یا دو سال گذشته نیست بلکه بیش از یک دهه این موضوع ادامه دارد، این کارگران هر که حقوقشان پرداخت نمی شود و می بینند مدیران شرکت گوش شنوایی برای صدایشان ندارند به ناچار دست به اعتراض می زنند. اما این چند سال این مشکل دوچندان شده است. اولین اعتراض کارگران شرکت نیشکر هفت تپه به پرداخت حقوقشان طی سال‌ های 1384 و 1385 بود. 

 

امام جمعه شوش که کارگران را هنگام راهپیمایی در سطح شهر و بازار شوش همراهی کرده است، تاکید کرد: تعیین تکلیف شرکت و اخراج کارفرمای خلع ید شده، پرداخت حقوق معوقه کارگران، تمدید قراردادهای کارگران از جمله کارگران دفع آفات و غیرنیشکری، بازگشت به کار کارگران اخراجی، واکسیناسیون کارگران در برابر کرونا از خواسته‌های کارگران هفت تپه است.

 

وی افزود: دو سال پیش پس از افزایش تجمعات و اعتراضات، نمایندگان مجلس یازدهم به این مسئله ورود کردند و 3 تن از اعضای کمیسون اصل 90 برای پیگیری این مسئله با کارگران دیدار کردند. جمع بندی این کمیسون چنین مطرح شد که خریدار اهلیت این شرکت را ندارد و خلع ید از خریدار اصلی شود.

 

بعد از رسیدگی به موضوع کشت و به ثمر رسیدن موضوع پرداخت حقوق و دستمزدها کارگران شرکت هفت تپه، برای نخستین بار تمامی دستگاه‌های نظارتی و امنیتی اعم از سازمان خصوصی‌سازی، وزارت اقتصاد پذیرفتند تا پایان آبان ماه خلع ید مدیریت فعلی انجام و جایگزین تعیین شود تا وضعیت هفت تپه از شرایط نامساعدی -که از سال 94 دچار آن شده- خارج شود. اما پس از این پیگیری ها، اتفاق خاصی برای کارگران این مجموعه نیفاده است و عزیزان همچنان نسبت به این موضوع معترض هستند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: هفت تپه خصوصی سازی امام جمعه امام جمعه شوش نیشکر هفت تپه کارگران شرکت پرداخت حقوق تمام قد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۷۰۰۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معلمان به نقش خود در هویت سازی دانش آموز دانش آموزان توجه کنند

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام سید عمران حسینی نسب در خطبه‌های نماز جمعه با اشاره به مسئله اقتصاد و معیشت و با تاکید بر الگو گرفتن مسئولان اقتصادی از عملیات نظامی وعده صادق و با بیان اینکه همانطور که ایران با حمله موشکی و پهپادی هم دشمن عربی، عبری و غربی را به زانو در آورد و البته توطئه‌های اقتصادی آنان را هم خنثی کرد، گفت: قوای سه گانه، دستگاه‌های حاکمیتی و دولتی و تیم اقتصادی دولت و بانک مرکزی باید با نقشه روشن و اقدامات نقطه زن، با کسانی که در مسکن، طلا و ارز و دلار اختلال ایجاد می‌کنند برخورد انقلابی نمایند و مشکلات معیشتی را که کام مردم را تلخ کرده، برطرف کنند.

امام جمعه سلطانیه به اجرای طرح نور توسط فرماندهی انتظامی در سراسر کشور اشاره کرد و با قدردانی و حمایت از سردار رادان فرمانده انتظامی کشور و نیروهای تلاشگر انتظامی که میداندار این طرح هستند، گفت: طرح نور دفاع از حریم عفاف و حجاب و حیا و کرامت زنانی است که یا به خاطر تبلیغات دروغین یا از روی غفلت از ارزش‌ها دور شده‌اند.

وی به حمایت دانشگاه‌های اروپا و آمریکا از مردم غزه اشاره کرد و با بیان اینکه حمایت دانشجویان دانشگاه‌های آمریکا و اروپا ز مردم غزه ثمره دو نامه مقام معظم رهبری در سال‌های ۹۳ و ۹۴ به جوانان اروپا و آمریکاست که بعد از حدود ۱۰ سال ثمره داده، افزود: دانشگاه‌های آمریکا و اروپا با این اقدام به نماد بیداری، عدالت خواهی، ظلم ستیزی و تمدن تبدیل شده است اما در برابر آنان پلیس آمریکا و اروپا آزادی و حقوق بشر دروغین را با خشونت و دستگیری به نمایش گذاشته است.

خطیب جمعه سلطانیه با بیان اینکه حتی نامزد انتخابات ریاست جمهوری آمریکا به خاطر حمایت از غزه بازداشت شده و در کلمبیا دانشجویان متحصن را گرسنه نگه داشته‌اند، گفت: در واقع پلیس آمریکا و اروپا حقوق بشر و آزادی را به توپ و گلوله بسته است و این یک ننگ و شرم برای مدعیان حقوق بشر و آزادی بیان است.

حسینی نسب با اشاره به هفته گرامیداشت مقام معلم و و با بیان اینکه تکریم معلم، تکریم علم و دانش و توجه به اهمیت تعلیم و تربیت است و حق معلم تکریم و اما تکلیف معلم تربیت صحیح است، گفت: از معلمان عزیز انتظار این است که به نقش خود در هویت سازی دانش آموز دانش آموزان توجه کنند و مسئله ایمان و امید را در آنها تقویت و دانش آموزان را به اسلام و ارزش‌ها و آرمان‌ها متوجه کنند.

وی با بیان اینکه در ایامی که هستیم متعلق به قشر زحمتکش کارگر است و کار و کارگر از منظر اسلام قابل احترام است، و چون کار ارزشمند است کارگر هم ارزشمند است، گفت: تأمین امنیت شغلی کارگر پرداخت حقوق او در زمان مقرر و از همه مهمتر پرداخت حقوق عادلانه به او بهترین راه تکریم کارگر است اما بعضاً کار را کارگر انجام می‌دهد و زحمت را او می‌کشد ولی متأسفانه حقوق بیشتر را کسی که پشت میز نشسته می‌گیرد و این بی انصافی در حق کارگر است.

امام جمعه سلطانیه با تسلیت ایام شهادت حضرت امام صادق (ع) و با بیان اینکه امام صادق (ع) توصیه می‌کند در دوران غیبت برای نجات از فتنه‌ها و حفظ ایمان و اعتقادات دعای قریق بخوانید گفت: یک راه تقویت ایمان و حفظ اعتقادات ارتباط با اهلبیت علیهم السلام و حضور در مجالس اهلبیت (ع) است.

حسینی نسب با تاکید بر برپایی دسته عزاداری شهادت امام صادق (ع) گفت: حضرت امام صادق (ع) به فضیل بن یسار که از دوستان و یاران امام صادق است می‌فرماید: ای فضیل آیا جلسه برگزار می‌کنید و پیرامون ما گفتگو می‌کنید؟ آیا هیئت‌های عزاداری تشکیل می‌دهید؟ فضیل بن یسار می‌گوید جانم به فدای شما، بله. یعنی ما در ایام عزاداری و سوگواری شما، مجالس به پا م ی‌کنیم. امام صادق (ع) می‌فرماید من این مجالس شما را دوست می دارم مجالسی که به نام و یاد ما، شما شیعیان ما تشکیل می‌دهید این مجالس مورد علاقه ما است.

کد خبر 6095654

دیگر خبرها

  • تاکید امام جمعه اهل سنت ارومیه برتکریم کارگران و معلمان
  • شهرداری بر پرداخت به موقع حقوق کارگران نظارت کند
  • تجلی حقوق بشر آمریکایی در برخورد وحشیانه با دانشجویان معترض
  • سهم شهرستان دیر از عوارض آلایندگی کامل پرداخت شود
  • انتقاد از سکوت مدعیان حقوق بشر از کشتار زنان و کودکان در غزه
  • انقلاب اسلامی ایران در حال انتشار در جهان است
  • معلمان به نقش خود در هویت سازی دانش آموزان توجه کنند
  • معلمان به نقش خود در هویت سازی دانش آموز دانش آموزان توجه کنند
  • اسرار قانون کار؛ ۱۰ به اضافه یک راز که از کارگران پنهان می‌کنند
  • اژه‌ای: حکومت وظایف و مسئولیت‌هایی را در قبال کارگران بر عهده دارد