Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا عبدعلی ناصری دوشنبه در جریان بازدید از شرکت نیشکر هفت تپه در جمع خبرنگاران و اصحاب رسانه خوزستان افزود: تا ۲ سال آینده هزینه‌ها و درآمد شرکت نیشکر هفت تپه به نقطه "سر به سر" خواهد رسید و سوددهی آن از سال سوم (۱۴۰۲) شروع خواهد شد.   
وی گفت: هدف گذاری ما دردرجه اول ازسرگیری تولید در شرکت نیشکر هفت تپه است تا این واحد صنعتی کشاورزی پاسخگوی تامین هزینه های خود باشد و در درجه دوم سوددهی آن است تا این شرکت پس از سال‌های بحرانی که دست به گریبان آن بود بتواند سرپای خود بایستد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شروع تعمیرات اساسی شرکت توسعه نیشکر هفت تپه
ناصری از شروع اورهال(تعمیرات اساسی) کارخانه نیشکر از چند روز گذشته به همت کارگران و متخصصان این شرکت خبر داد و گفت: اورهال کارخانه طبق برنامه تنظیم شده تا سه ماهه آینده به پایان می رسد تا نخستین گام اساسی برای ازسرگیری فعالیت این شرکت که نخستین واحد تولیدی شکر از نیشکر در ایران است، برداشته شود.

پرداخت حقوق ۲ ماهه به کارگران و کارکنان
مدیرعامل شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی گفت: حقوق ماه های تیر و مرداد دیروز ۲۵مهرماه پرداخت شده و از آذرماه امسال نیز پرداخت حقوق کارگران و کارکنان آن به موقع پرداخت می‌شود.
وی با اشاره به ساماندهی نیروی انسانی در شرکت نیشکر هفت تپه افزود: در سه ماه آینده در ساختار نیروهای موجود اعم از کارکنان، کارگران و نیروهای قراردادی و طبقه بندی مشاغل منطبق با چارت سازمانی بازنگری خواهد شد.

پیش بینی برداشت ۳۰۰هزار تن نیشکر از اراضی شرکت هفت تپه
مدیرعامل شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی پیش بینی کرد امسال از سطح پنج هزار و ۵۰۰هکتار اراضی شرکت نیشکر هفت تپه، ۳۰۰هزار تن نیشکر برداشت شود که از این میزان ۳۰هزار تن شکر استحصال خواهد شد.
وی افزود: تا زمانی که اورهال کارخانه به پایان نرسیده است نیشکر برداشت شده از هفت تپه به واحدهای نیشکری دهخدا و امام خمینی ارسال خواهد شد.
ناصری بیان کرد: کشت نیشکر در هفت تپه از۱۵ آبان در سطح یک هزار هکتار با استفاده از قلمه های بومی منطقه نیز شروع خواهد شد تا نخستین گام مهم برای جهش تولید در این شرکت رقم بخورد.

هدف گذاری تولید یک میلیون نیشکر در هفت تپه

مدیرعامل شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی گفت: هدف نهایی ما تولید یک میلیون تن نیشکر و استحصال ۱۰۰هزار تن شکر در شرکت نیشکر هفت تپه خواهد بود که در سال های آینده با برنامه ریزی و مدیریت کارآمد به رقم مورد نظر دست خواهیم یافت.
وی با اشاره به اینکه فعالیت ها در شرکت هفت تپه شروع شده است ابراز امیدواری کرد با همت مجموعه کارگران، کارکنان و مدیریت جدید، شرکت هفت تپه به سال های طلایی خود بازگردد.
به گزارش ایرنا محمد فتحی مکوند ۱۹مهرماه یعنی یک روز پس از واگذاری مدیریت شرکت نیشکر هفت تپه به عنوان مدیرعامل این شرکت منصوب و هیات مدیره جدید نیز معرفی شدند.
 در نشست ۱۸مهر ماه جاری که به ریاست محمد مخبر معاون اول رییس جمهوری برگزار شد نسبت به تعیین تکلیف شرکت کشت و صنعت هفت تپه اقدام و مدیریت این مجموعه عظیم به شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی واگذار شد.
در این نشست که با حضور دادستان کل کشور، وزیران امور اقتصاد و دارایی، صنعت، معدن و تجارت، جهاد کشاورزی، تعاون، کار و رفاه اجتماعی، دادگستری، معاون حقوقی رییس جمهوری، استاندار خوزستان و رییس سازمان خصوصی سازی و مدیران عامل بانک های ذیربط برگزار شد، با توجه به تخصص، ارتباط و اهمیت شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی، مدیریت شرکت نیشکر هفت تپه از طرف سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران به این شرکت سپرده شد.
اعضای شرکت کننده در این نشست با تاکید بر شفاف شدن حساب ها، بدهی و همچنین ارزش این شرکت در مدت سه ماه، تسویه ارزش شرکت کشت و صنعت هفت تپه را تصویب کردند.
پرداخت تسهیلات جدید از سوی بانک های ملی و صادرات برای تسهیل امور شرکت هفت تپه و پرداخت معوقات به ویژه پرداخت حقوق پرسنل، دستمزد کارگران و تامین هزینه های جاری آن و همچنین امهال بدهی های این شرکت از دیگر مصوبات مهم این نشست بود.
شرکت توسعه نیشکر هفت تپه در شمال خوزستان و در حوزه سیاسی شهرستان شوش به عنوان نخستین واحد نیشکری کشوری در سال ۱۳۹۴ به بخش خصوصی واگذار شد و از آن زمان تاکنون این مجموعه صنعتی کشاورزی با بحران های کارگری و تولیدی رو به رو بوده است.
سه ماه پیش با حکم دستگاه قضایی مالک خصوصی شرکت توسعه نیشکر هفت تپه خلع ید شد و آن را دوباره به دولت بازگرداند.

برچسب‌ها شرکت نیشکر هفت تپه جهش تولید خوزستان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: شرکت نیشکر هفت تپه جهش تولید خوزستان شرکت نیشکر هفت تپه جهش تولید خوزستان شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی شرکت نیشکر هفت تپه شرکت هفت تپه هفت تپه خواهد شد سه ماه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۲۸۰۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد اقتصادی کشور با مشارکت مردم در گروی دانش بنیان شدن صنایع بزرگ است

به گزارش تابناک اقتصادی؛ بعد از اعمال دور جدید تحریم های ظالمانه علیه کشورمان در سال 2012 و از بین رفتن معامله ایران و غرب، با مشکلات عدیده ای در زمینه دسترسی به اقلام راهبردی در صنایع بزرگ روبرو شدیم. 

کشورها معمولاً راهکارهای مختلفی را در مقابل تحریم ها امتحان می کنند. ما در ابتدا تلاش کردیم از طریق مذاکره به حل و فصل تحریم ها بپردازیم و آن ها را رفع کنیم. وقتی از حسن نیت طرف مقابل و تأثیرگذاری مذاکرات ناامید شدیم به دور زدن تحریم ها روی آوردیم. این سیاست ها نتیجه نداد. 

در نهایت به دنبال راهکارهایی به منظور خنثی سازی تحریم ها برآمدیم. راهکار این بود که به توان داخلی و دانش بنیان کشور تکیه کنیم. بنابراین، در صدد برآمدیم که با سیاست گذاری هایی مانند اجرای طرح تولیدات بار اول و تصویب قوانینی مانند جهش تولید دانش بنیان به استفاده حداکثری از توان دانش بنیانی کشور بپردازیم.

تلاش ها نتیجه داد و توانستیم در شرایط تحریم نیازهای صنایع در زمینه اقلام راهبردی را مرتفع کنیم. حالا هدف گذاری کشور این است که جهش تولید را با مشارکت مردم رقم بزنیم. به زعم بسیاری، این هدف مهم تنها از طریق توسعه اقتصاد دانش بنیان و دانش بنیان شدن صنایع بزرگ کشور محقق می شود.

نظرات سیدمحمدرضا میرتاج الدینی، عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات کشور را در ادامه می خوانید. 

میرتاج الدینی در گفتگو با تابناک اقتصادی در ارتباط با توسعه اقتصاد دانش بنیان با هدف افزایش مشارکت مردم در اقتصاد کشور و تحقق شعار سال تصریح کرد: همان طور که مقام معظم رهبری تأکید کرده اند، دانش بنیان ها موفق ترین تجربه ما در حوزه افزایش مشارکت مردم و بخش خصوصی در اقتصاد بوده اند. اگر بخواهیم شعار سال مبنی بر جهش تولید با مشارکت مردم تحقق پیدا کند، باید توسعه اقتصاد دانش بنیان را در دستور کار داشته باشیم.

وی ادامه داد: افزایش رشد اقتصادی کشور در گروی حمایت از دانش بنیان ها و توسعه اقتصاد دانش بنیان است. هر چقدر در این زمینه کارهای جدی تری انجام دهیم، گام بیشتری در راستای تحقق شعال سال برمی داریم.

عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس خاطرنشان کرد: تکمیل زنجیره ارزش محصولات به عنوان یکی از ارکان اصلی نقشه راه دانش بنیان شدن صنایع کشور مطرح است. اعمال این سیاست به افزایش درآمدهای کشور به صورت تصاعدی منجر می شود و ارزش افزوده را افزایش می دهد. 

میرتاج الدینی گفت: در بسیاری از حوزه ها نیاز به تکمیل زنجیره ارزش داریم تا بتوانیم از یک طرف نیازهای داخلی را برطرف کنیم و از طرف دیگر به صادرات بپردازیم و درآمدهای ارزی کشور را افزایش دهیم.

وی ادامه داد: به طور مثال، در زمینه پتروشیمی حلقه های تولید کامل نیستند و دچار خام فروشی هستیم. مواد پتروشیمیایی را در سطوح اولیه صادر می کنیم و از مزیت های توسعه زنجیره ارزش محروم هستیم. حرکت به سمت تولید محصولات نهایی باید با جدیت در دستور کار باشد. 

عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات کشور توضیح داد: بومی سازی محصولات و تولیدات بار اول نیز از دیگر ارکان کلیدی دانش بنیان شدن صنایع بزرگ کشور محسوب می شوند. در شرایط فعلی که تحت تحریم قرار داریم، دسترسی کشور به اقلام راهبردی در صنایع بزرگ با مشکل مواجه شده است. به منظور رفع این مشکل، طرح تولیدات بار اول با اتکا به توان دانش بنیانی و داخلی کشور در دستور کار قرار دارد که از اهمیت بالایی برخوردار است.

میرتاج الدینی گفت: متاسفانه برخی افراد سودجو بر سر راه طرح های خوبی مانند تولیدات بار اول سنگ اندازی می کنند. زیرا نفع آن ها در این است که کشور به واردات اقلام مورد نظرشان وابسته به خارج از کشور باشد. آن ها مافیای واردات هستند که از آوردن این اقلام از خارج از کشور بسیار سود می برند. دولت باید با جدیت در مقابل این کج اندیشی ها بایستد و طرح تولید اقلام راهبردی در داخل کشور را در چارچوب سیاست تولیدات بار اول پیش ببرد.

وی در پایان تأکید کرد: توسعه صنعتی کشور با مشارکت مردم، تنها از طریق توسعه اقتصاد دانش‌بنیان امکان پذیر است. این امر نیز در گروی دانش‌بنیان شدن صنایع بزرگ به کمک شرکت‌های توانمند دانش‌بنیان است.

دیگر خبرها

  • مهاباد به موزه جدید و نمایشگاه دائمی صنایع‌دستی نیاز دارد
  • لزوم بهره‌مندی از ظرفیت‌های گیلان برای توسعه صنایع دریا محور
  • پیام کرمان آیدکس، آغاز گذر از اقتصاد مبتنی بر منابع به اقتصاد مبتنی بر دانش است
  • رشد اقتصادی کشور با مشارکت مردم در گروی دانش بنیان شدن صنایع بزرگ است
  • جان‌فشانی در سنگر تولید
  • آماده باش تیم‌های عملیاتی نیشکر برای مقابله با آبگرفتگی
  • تشکر معاون استاندار خوزستان از شرکت توسعه نیشکر برای کمک به کشاورزان منطقه
  •  توسعه گردشگری با مشارکت مردم میسر می‌شود
  • ۱۳ همت مبلغ یک ماه میزان مصرف صنایع بزرگ از گاز کشور
  • بهره‌برداری از پروژه فروسیلیس منگنز ازنا در چند ماه آینده